Installatieburo HEVI BV

Miele, er is geen betere

 

Het plezier en de passie die u beleeft aan wonen, leven en eten kan met de juiste huishoudelijke apparaten nieuwe impulsen krijgen. De kwaliteit van Miele staat bekend om zijn grote betrouwbaarheid. U kunt jarenlang zorgeloos genieten van een goed resultaat. Of het nu gaat om een wasmachine, koelkast of stofzuiger, Miele hanteert vijf kernwaarden bij de ontwikkeling van apparatuur: kwaliteit, duurzaamheid, milieuvriendelijkheid, design en functionaliteit. 


Deskundig advies
Huishoudelijke apparaten koopt u maar een paar keer in uw leven. Als u de juiste keus maakt tenminste… En om tot een juiste keuze te kunnen komen, heeft De Miele Winkel een groot deel van de Miele-apparaten representatief en overzichtelijk gepresenteerd. Tijdens een bezoek aan De Miele Winkel zult u zich snel kunnen overtuigen van de vele verschillende designs en voordelen van alle Miele-apparaten. Bovendien zijn er ervaren adviseurs aanwezig om u vakkundig te informeren over onze inbouwapparaten.

Demonstraties
De Miele Winkel organiseert regelmatig demonstraties, waarbij wij u uitgebreid informeren over de mogelijkheden en de voordelen van bijvoorbeeld een bepaalde wasmachine of stoomoven.