Projecten

Zwembad Kruisboog Houten

Voor zwembad De Kruisboog te Houten hebben wij in nauwe samenwerking met de projectontwikkelaar een complete eletrische installatie, inbraaksysteem en een brandmeldingsinstallatie gerealiseerd.

Hof van Ede te Maarssen

In Maarssen vindt u het prachtig gelegen recreatiepark Hof van Ede. Voor de stenen bugalows van Hof van Ede zij wj betrokken geweest bij de nieuwbouw door middel van de aanleg van de complete elektra installatie en de aanleg van een mechanisch ventilatiesysteem.

Holland Frozen Food BV

Bij de verbouwing van het bedrijfspand van Holland Frozen Food B.V. hebben wij gezorgd voor de renovatie van de technische installatie en de aanleg van het inbraaksysteem.

Woning

Voor deze nieuwbouw woning zijn wij verantwoordelijk geweest voor de complete aanleg van de electrotechnische installatie, een domotica-systeem, inbraakalarm en een luchtbehandelingssysteem.

Zuiddam Uithof Drukkerijen

Voor Zuidhof Drukkerijen hebben wij gezorgd voor een complete elektronische installatie met een aansluitwaarde van 630 Ampére, een gecertificeerd inbraakalarm, brandalarm, het luchtbehandelingssyteem en een CAD-6 datanetwerk.